ICT oplossingen

ICT oplossingen voor (lokale) overheden

Van harte welkom bij Gemboxx, uw partner voor diverse ICT oplossingen. Ons doel is om de overheid te helpen met het combineren van doelmatigheid en rechtmatigheid, waarbij we op een maatschappelijk verantwoorde manier te werk gaan. Hoewel onze organisatie nog vrij jong is, hebben we al jarenlange ervaring in het werkveld. Door onze eerdere ervaringen met mislukte (ICT-)projecten en het inzicht dat wij hebben in verstoorde marktverhoudingen, beseften wij dat de ICT oplossingen van (lokale) overheden veel doeltreffender en goedkoper gemaakt moesten worden. Dit inzicht heeft Gemboxx ertoe gebracht om een nieuwe technologie vorm te geven waarmee overheidsinstanties zelfstandig hun software kunnen afstellen. Onze ICT oplossingen zijn een antwoord op diverse probleemstellingen, zowel nu als in de toekomst.

ICT oplossingenHet resultaatgericht realiseren van de juiste ICT oplossingen

Gemboxx bouwt voort op jarenlange ervaring in het project-, procesmatig en resultaatgericht realiseren van ICT oplossingen. Dankzij ons inzicht in technologische, conceptuele en praktische innovaties, kunnen we in korte tijd bewijzen dat Gemboxx de (lokale) overheid meetbaar helpt bij onder andere:

  • Het vergroten van de controle over het werk
  • Het meer te doen met minder mensen
  • Het snel en goedkoop ontwikkelen van (taak)applicaties
  • Het doorlopend verbeteren van de ondersteuning van (primaire) werkprocessen
  • Het verbeteren van de communicatie tussen burger en bedrijf

Bovenstaande opsomming is slechts een onderdeel van onze visie wat betreft ICT oplossingen. Niet alleen willen en kunnen wij dit bewijzen, het realiseren hiervan is voor ons zeer belangrijk. Zo kunnen we onze overheid helpen en onze kinderen een democratische en welvarende toekomst bieden. Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.

   Support services     Contact  gemboxx.nl  gemcloud.nl