Ontwikkelomgeving

Een ontwikkelomgeving met toegevoegde waarde

Van harte welkom bij Gemboxx, een specialist op het gebied van informatietechnologie die zich richt op lokale overheden. Wij begeleiden uw ICT projecten op vakkundige wijze en bieden ICT oplossingen, zoals een ontwikkelomgeving, waarbij meetbare resultaten centraal staan. Hieronder leest u meer over onze visie en werkwijze.

Onze architectuur

Onze ontwikkelbeheerders streven er continu naar om taakapplicaties te ontwikkelen die snel en goedkoop zijn, maar waarbij de toegevoegde waarde ook zeer belangrijk is. Dit combineren we met het verbeteren van de ondersteuning van (primaire) werkprocessen. Niet alleen hopen wij hiermee de veranderingscapaciteit van mens en organisatie te vergroten, maar ook het verbeteren van de communicatie tussen burger en bedrijf staat bij ons hoog in het vaandel. Gemboxx maakt gebruik van de Grexxboxx software, deze bevat standaard:

  • Een gegevensmagazijn
  • Een zakenmagazijn
  • Een integratielaag gebaseerd op STUF en andere gangbare standaards
  • Een ontwikkelomgeving om processen bij te sturen en (web)applicaties te ontwikkelen
  • Koppelmogelijkheden voor grafische applicaties, zoals social media

Diverse mogelijkheden voor uw professionals

Onze ontwikkelomgeving werkt zeer eenvoudig en snel en is ISO 27000 gecertificeerd. Onze host voor deze secure omgeving is Saasplaza. Als marktleider voor Cloud oplossingen in Europa, biedt dit platform voldoende mogelijkheden aan uw professionals. Zo kan het platform als PAAS ter beschikking worden gesteld, waardoor u zelfstandig applicaties kunt configureren.

Uiteraard kunnen wij u nog veel meer vertellen over onze ontwikkelomgeving en de ICT oplossingen die wij aanbieden. Neem dus gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

   ICT oplossingen     Contact  gemboxx.nl  gemcloud.nl