Support services

Support services voor gemeente of bedrijf

Wij ontwikkelen voor gemeenten geïntegreerde digitale systemen en oplossingen op maat. Wij verlenen support services in ICT om deze functionaliteiten te kunnen toepassen. Wij staan voor vernieuwing en samenwerking. Wij denken met de gebruikers mee en ontwikkelen Gemboxx gericht op de praktijk van de ambtenaar. Geïntegreerde wettelijke data migreert in databoxen via de cloud en blijft voor gebruikers overal direct bereikbaar. U kunt uw data zelf configureren en vervolgens doorsturen naar een andere gemeente via ons platform. Ook voor het bedrijfsleven ontwikkelen wij dit type functionaliteiten op maat. Onze medewerkers zijn getalenteerd en hebben een visie om overheid en burgers op positieve wijze vooruit te helpen. Wij hebben plezier in ons werk! Daarom verlenen wij u graag de benodigde support services voor het verbeteren van werkprocessen in uw gemeente of bedrijf.

Support servicesGemboxx uw partner in procesverandering

Wij steunen gemeentes met betrekking tot burgerzakenmodules en zaakgericht werken. Wij bedenken innovatieve oplossingen voor bedrijfsveranderingsprocessen bij de overheid waarbij continuïteit voorop staat. Onze medewerkers zijn deskundig in ICT, techniek, juridische wetgeving, economie, privacy en databeveiliging. Bij ons staat de burger centraal. Wij helpen u uw systemen te verbeteren en resultaatgericht te veranderen. Na configuratie van gegevens kunnen de gemeentes hun informatie doorsturen naar andere gemeentes via ons platform.

Kent u onze dienstverlening al? Bent u als gemeente of onderneming geïnteresseerd in onze opties voor u? Maakt u graag gebruik van onze support services voor uw specifieke situatie? Neem dan meteen contact met ons op via het contactformulier op Gemboxx.nl.

   ICT projecten     Contact  gemboxx.nl  gemcloud.nl